font-family: segoe print; }font-size: 18pt; background-color: #FFFFFF; font-size: 20pt; }

MINE 3 MUST HAVES

Alle har vel sine favorittprodukter man er helt avnhengig av! Jeg har veldig mange favoritter, men disse 3 er jeg fullstendig avhengig av!!

Produkt 1)

PURE COCONUT - body scrub

Denne kjøpte jeg på ferie, og kjøpte inn fler før jeg dro hjemover!

En body scrub som rett og slett er fantastisk!!
Det er en myk peeling i den som gjør huden silkeglatt og i tillegg lukter den coccos!!! jeg bruker den omtrent annhver gang jeg dusjer.. Man skal jo ikke skrubbe av alt heller? :p

På sommeren bruker jeg body scrub hver gang, for å få jevnere farge og for at det ikke skal forsvinne like fort igjen!

Produkt 2)


HR- foundation
Denne er bare helt fantastisk! Jeg har prøvd veldig mange typer, er kjempekresen på akkurat dette!! De siste 3 årene har jeg kun brukt denne!! Huden blir helt plettfri!! Den er kjempelett å smøre på, får ingen skjolder, virker veldig lett selv om den dekker alt! Og har i tilleg "V-lift" eller "anti-rynk" med solfaktor!! :)

Den bruker jeg hele året, samme fargenummer også!!

Produkt 3)


SEXY HAIR- straight sexy hair

Denne bruker jeg hver gang jeg skal noe, om jeg skala krølle eller slette ut håret!
Sprayer over håret, med litt avstand, før jeg bruker evt. slettetang eller krølltang/tryllestav.

Det holder seg lenger, beskytter håret og blir glansfult :) Veldig glad i denne!!

Jeg har som alle andre jenter mange ting jeg bruker i hverdagen, men jeg er typen som heller har få, veldig gode produkter, enn tusen typer å bytte på, og mange som egentlig kanskje ikke er egnet til meg og mitt bruk.

Det tar bare plass i skapet, og blir ikke brukt.

Jeg har testet ut så mange forskjellige produkter både til hud og hår de siste årene etter å ha arbeidet i både salong og butikker, så har på en måte funnet mine "grunnprodukter".

Alikevel elsker jeg å teste nye ting!!

"Hva er dine MUST HAVE's??"

5 kommentarer

K A N T I T A

21.02.2012 kl.20:51

kult :)

Janet Olsen

21.02.2012 kl.20:57

Har ingen "must-have".. Har ikke fått testet ut så mye forskjellig enda - men det er noe jeg kommer til å prioritere veldig. :) Så skal nok handle inn en hel hau av ting når jeg begynner å jobbe (mer penger enn når man kun har stipend) også skal jeg handle inn litt å litt hver måned + lage meg en vurdering av det å velge en "love the most" :D <3 - ser litt på andre bloggeres "love the most" eller "must must". Er sykt greit, se hva andre mener for å så prøve det ut selv. :D

Renate

21.02.2012 kl.21:06

Janet Olsen: enig! Er så mye produkter for alt mulig!! Beste er å teste ut selv etter dine behov, men jeg leser også ofte anmeldelser eller anbefalninger før jeg tester ut nye ting. En ting er sikkert og det at alt til jenter KOSTER!! Og da er det ikke vits å sløse med nye produkter i "hytt og pine".. Ikke bare bare å få råd til alt som student, det er det ikke for oss i arbeidslivet heller hvis det er noe trøst!:)

mortensenida

21.02.2012 kl.21:17

blogget om nesten det samme idag faktisk :)

Erika

22.02.2012 kl.09:10

Fine produkter :D

Skriv en ny kommentar

Renate Jeannie Halsan

Renate Jeannie Halsan

25, Fredrikstad

Jeg er en jente på 24 år fra Fredrikstad. har en nydelig datter på 3 år sammen med min samboer. Jeg er utdannet frisør, men jobber nå som merchandser for Lindex. Jeg har stor interesse av mote, interiør og butikk. Dette er litt av hva bloggen handler om. Ta en titt da vel??

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits