font-family: segoe print; }font-size: 18pt; background-color: #FFFFFF; font-size: 20pt; }

NYTT TIL VÅR-GARDEROBEN!!!

Etter jeg startet i Lindex har det blitt mange "godbiter" i garderoben.. Og nå som våren kommer inn i butikken, blir det enda mer!!!

(Blazer er fra H&M, resten fra LINDEX!!!)

blazer/H&M

- digger blazeren. en jakke i str.34 dom faktissk sitter helt perfekt på lille meg. Elsker at marinestilen kommer nok en vår og fasongen på den er¨veldig bra!!

lang skjorte/LINDEX

Denne ventet jeg på når den kom inn i butikken. så den på LINDEX.COM og visste at den skulle inn i garderobe, Lang skjorte, men velger også å bruke den som kjole! SOrte strøper, noen fargede sko og et smykke utenpå kraven, så får man brått et helt annet antrekk!!


Bukse/LINDEX

Lys denim med nagler!! Noe av det hotteste akkurat nå, kunn i små detaljer! Elsker passformen! Jeg synes bukser er noe av det vanskligste å kjøpe, men LINDEX's bukser sitter faktisk som støpt!!! Til og med på meg! :p

Genser


bukse/LINDEX

Mørk blå jeans med en røff vask. Synes den er utrolig fin med litt søtere overdeler, med pastell eller jordfarger! LIKER!!!

Det var innkjøpet for denne uken!! Nå for det holde for en liten stund...

til neste levering!! :)

2 kommentarer

mye fint :D

cassieamadeusen

13.03.2012 kl.22:26

Pent <3

XOXO - Cassie Nicole :-* <3<3

Skriv en ny kommentar

Renate Jeannie Halsan

Renate Jeannie Halsan

25, Fredrikstad

Jeg er en jente på 24 år fra Fredrikstad. har en nydelig datter på 3 år sammen med min samboer. Jeg er utdannet frisør, men jobber nå som merchandser for Lindex. Jeg har stor interesse av mote, interiør og butikk. Dette er litt av hva bloggen handler om. Ta en titt da vel??

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits