font-family: segoe print; }font-size: 18pt; background-color: #FFFFFF; font-size: 20pt; }

En ny tilværelse!!

Vi er andre dagen i oktober allerede.. I går fylte jeg 25 år og jeg må si det er ganske vemodig å sitte i vårt andre hus, med en datter på snart fire år og en aktiv deilig babygutt i magen.. SÅ mye har skjedd de siste årene.. De 6 årene mine med Tommy, har rett og slett flydd avgårde!!
Bloggen har ikke blitt prioritert, eller rettere sagt blitt helt lagt bort etter graviditeten, flytting og oppussingen.. Nå er jeg hjemme om dagen for å se om formen kommer seg, og da har jeg vel muligens litt tid til å ta frem bloggen igjen???

2 kommentarer

Rebekkaphotography

02.10.2012 kl.21:02

Hei!

Så fin blogg du har! DU har fått deg en ny leser :) Men har du kunnet gjort klassen min en tjeneste?

Klassen vår har kommet til finalen og jeg lurer på om du ville ha stemt på bidrag 3 her: http://www.t-a.no/kultur/article6395711.ece#.UGsFZ6TPwZI

Hvis vi vinner går pengene til en Kenya-tur i 2014 hvor vi kan hjelpe til å gjøre en forskjell :)

Hadde satt uendelig pris på det!

Klem!

Marthe

10.10.2012 kl.20:47

Hei!

Fantastisk blogg du har =)

Det virker så spennende å være dekoratør!

Hvordan er arbeidstidene dine? Følger dere noen rettningslinjer for hvordan dere skal eksponere varene i butikk eller hvordan foregår det? Foregår mye på engelsk?

På forhånd takk for svar ;) =)

Skriv en ny kommentar

Renate Jeannie Halsan

Renate Jeannie Halsan

25, Fredrikstad

Jeg er en jente på 24 år fra Fredrikstad. har en nydelig datter på 3 år sammen med min samboer. Jeg er utdannet frisør, men jobber nå som merchandser for Lindex. Jeg har stor interesse av mote, interiør og butikk. Dette er litt av hva bloggen handler om. Ta en titt da vel??

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits