font-family: segoe print; }font-size: 18pt; background-color: #FFFFFF; font-size: 20pt; }

Tilbake igjen!

Etter en lang pause med blogging, er nå lysten tilbake for fult! Med nytt hus og en baby på vei er det nok av inspirasjon.

Kroppen og formen derimot har ikke vært på topp de siste månedene, så nå er jeg hjemme om dagen for å roe ned å prøve å hente inn litt krefter.

Og uansett hvor god eller dårlig dag man har, så står ikke ting på vent her hjemme.. Det er tidlig opp til en aktiv 3-åring hver morgen. Og når hun da er levert i barnehagen ca.3 timer senere, så er så og si energien min brukt opp igjen! :p I tillegg til at dette har vært et helt annet svangerskap enn det første, så har vi i tillegg en liten fra før.. første gangen jobbet jeg og stod på og kunne legge meg ned å slappe av med fullstendig ro når jeg kom hjem.

Denne gangen går det i ett så lenge Leah er i hus, så jeg må si at det er godt både for Leah og meg å ha barnehagen om dagene :) Der får hun lekt og kost seg med masse andre energiske barn og jeg får hentet inn litt krefter til hun kommer hjem igjen til middag. Dagene hennes blir jo ikke like lange i barnehagen som de har vært, og det er skikkelig luxus! :)

Dagene går fort likevel når jeg står opp med leah, er husmor, tar en dupp utpå dagen og har fult opp igjen på ettermiddagen. selv om jeg savner jobb og det å gjøre noe annet noen ganger, så kjenner jeg at jeg faktisk har mere nok akkurat nå, og da vil jeg heller ikke presse noe mer inn i hverdagen! I førsten av Januar kommer det en liten guttebaby til verden og da trenger jeg alle kreftene jeg kan få!! ååååh som jeg gleder meg!!!

Får se da.. om jeg klarer å fortsette bloggingen fremover og i permisjonstiden!! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renate Jeannie Halsan

Renate Jeannie Halsan

25, Fredrikstad

Jeg er en jente på 24 år fra Fredrikstad. har en nydelig datter på 3 år sammen med min samboer. Jeg er utdannet frisør, men jobber nå som merchandser for Lindex. Jeg har stor interesse av mote, interiør og butikk. Dette er litt av hva bloggen handler om. Ta en titt da vel??

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits