font-family: segoe print; }font-size: 18pt; background-color: #FFFFFF; font-size: 20pt; }

Dagen i bilder

Stod opp tidlig i dag, med elendig nattesøvn og en veldig aktiv Leah, tok det litt tid å våkne men startet dagen med en god frokost og "to gode venner" på tv.

Så var det i gang med rydding og rengjøring. Fikk gått gjennom alle klærne til Leah, ryddet bort og fylt på, så laget jeg lunsj og videre på sortering og rydding av leker! Det høres kanskje ut som en jobb gjort i en fei, men tro meg; det er det så absolutt ikke!! :p denne jenta har nok på rommet, og en mor som liker et ryddig barnerom!:p Når vi fikk opp "kælleni huset", fikk han flyttet om på noen ting på rommet hennes og satt opp den siste lampen.

Så gikk vi en liten tur, til tross for det dårlige været og så rett igjen til middagslaging og kaffebesøk av svigerforeldre!

Da var mora i dette huset KAPUTT!!!!!

Kjøpte disse morsomme eskene på prinsess (som egentlig er lykter), synes det var så fine til duppeditter på prinsesserommet :)

Leah er heldigvis flink til å holde seg aktiv selv mens ho mor rydder, så lenge vi er sammen! :)

(nå er det bare for pappa å lage ny pult igjen, så er alt klart!)

Vi fikk også satt opp den nye tven på veggen over den nye sjenken og Vips så ble det nesten ny stue!!:)

Fikk en kjempefin lykt av svigerinna mi i går, som passet perfekt inn her nå!!:) vakker som ho er!!

Nå er Leah lagt for kvelden og kjæresten hos en kamerat, så da blir det filmen "The Lucky one" og litt godis på gravide meg.. :)Én kommentar

Rebecka

15.02.2013 kl.09:06

Åh vilken fin lykta! :)

Väldigt fin blogg och många bra inlägg :)

Skriv en ny kommentar

Renate Jeannie Halsan

Renate Jeannie Halsan

25, Fredrikstad

Jeg er en jente på 24 år fra Fredrikstad. har en nydelig datter på 3 år sammen med min samboer. Jeg er utdannet frisør, men jobber nå som merchandser for Lindex. Jeg har stor interesse av mote, interiør og butikk. Dette er litt av hva bloggen handler om. Ta en titt da vel??

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits