Blogg

Tilbake igjen!

Etter en lang pause med blogging, er nå lysten tilbake for fult! Med nytt hus og en baby på vei er det nok av inspirasjon.

Kroppen og formen derimot har ikke vært på topp de siste månedene, så nå er jeg hjemme om dagen for å roe ned å prøve å hente inn litt krefter.

Og uansett hvor god eller dårlig dag man har, så står ikke ting på vent her hjemme.. Det er tidlig opp til en aktiv 3-åring hver morgen. Og når hun da er levert i barnehagen ca.3 timer senere, så er så og si energien min brukt opp igjen! :p I tillegg til at dette har vært et helt annet svangerskap enn det første, så har vi i tillegg en liten fra før.. første gangen jobbet jeg og stod på og kunne legge meg ned å slappe av med fullstendig ro når jeg kom hjem.

Denne gangen går det i ett så lenge Leah er i hus, så jeg må si at det er godt både for Leah og meg å ha barnehagen om dagene :) Der får hun lekt og kost seg med masse andre energiske barn og jeg får hentet inn litt krefter til hun kommer hjem igjen til middag. Dagene hennes blir jo ikke like lange i barnehagen som de har vært, og det er skikkelig luxus! :)

Dagene går fort likevel når jeg står opp med leah, er husmor, tar en dupp utpå dagen og har fult opp igjen på ettermiddagen. selv om jeg savner jobb og det å gjøre noe annet noen ganger, så kjenner jeg at jeg faktisk har mere nok akkurat nå, og da vil jeg heller ikke presse noe mer inn i hverdagen! I førsten av Januar kommer det en liten guttebaby til verden og da trenger jeg alle kreftene jeg kan få!! ååååh som jeg gleder meg!!!

Får se da.. om jeg klarer å fortsette bloggingen fremover og i permisjonstiden!! :)

En ny tilværelse!!

Vi er andre dagen i oktober allerede.. I går fylte jeg 25 år og jeg må si det er ganske vemodig å sitte i vårt andre hus, med en datter på snart fire år og en aktiv deilig babygutt i magen.. SÅ mye har skjedd de siste årene.. De 6 årene mine med Tommy, har rett og slett flydd avgårde!!
Bloggen har ikke blitt prioritert, eller rettere sagt blitt helt lagt bort etter graviditeten, flytting og oppussingen.. Nå er jeg hjemme om dagen for å se om formen kommer seg, og da har jeg vel muligens litt tid til å ta frem bloggen igjen???

JEG ER UKENS BLOGG PÅ BLOGG.NO!!!! :)

Jeg startet bloggen i slutten av Februar nå i 2012 og i dag ble jeg kåret til

UKENS BLOGG!!!

SÅ utrolig gøy!!:) Var vel ikke helt forberedt på det, men så utrolig gøy!??

Fikk melding på Lørdag mens vi var ute i finværet å gikk tur, og gledet meg til å komme hjem å se!!

For store bloggere, er nok dette ikke noe "big deal", men for meg som ikke har blogget lenge og har lyst til å "Komme frem", så blir man jo helt i ekstase!!:)

 


Håper dere liker bloggen!!
Gi meg gjerne tilbakemeldinger eller tips, begge deler vil bli godt mottat!!

 

GLISET MITT ER STORT AKKURAT NÅ, TUSEN TAKK FOR ALLE KOSE KOMMENTARER HITTIL!! :)

 

12.PLASS PÅ BLOGGLISTEN FREDRIKSTAD

DET KOMMER SEG!?? :)

forrige uke lå jeg på 72.plass i Fredrikstad etter bare å ha blogget 2 uker på den nye bloggen og sjekket i dag og har klatret meg opp til 12.plass! WEEE!!Det er jo bare Fredrikstad, men det er jo en start!?

Tusen takk alle sammen!

Kjempekoselig, at dere stikker innom å leser, eller bare titter innom!

og ikke minst for alle de fine kommentarene som har kommet inn!! :)

 

Nå tar jeg med meg familien å drar for å besøka pappa i Moss,

Ha en nydelig dag alle sammen!!

TØFF DAG FOR ALLE MANN!! :p

Tommy hentet Leah i barnehagen i dag, og det var en som var sliten!!

Jeg lagde kylling, ris og grønnsaker til de kom hjem og før vi fikk av Leah yttertøyet og satt ho til bordet, så sov ho!!

Etter middagen ble det sofaen på hele familien.. Jeg er fortsatt i dårlig form og Tommy og Leah hadde tydeligvis hatt en tøff dag på jobb og i BHG! ! :p

Ikke bare, bare å få alt til å gå opp i hverdagen! Jobb, barnehage, dagmamma, trening, familietid, venner osv..

Så i dag lagde jeg vafler (glutenfrie)  og kakao (med soya)  som vi koste oss med for å få litt "ro over oss".

"Mmmm.."

I dag blir det tidlig kveld på hele gjengen og spesielt meg! Må komme meg i form til i morgen.

Skal nemmelig hente farmoren min i Moss i morgen! Har ikke sett henne på en evighet, så i morgen skal dagen brukes på henne!! :)

Senere på kvelden er det møte på jobben! Og det blir faktisk koselig! har ikke vært påRenate jeannie

MINE SISTE INNKJØP


Etter jeg startet i Lindex, er det klart det blir litt handling!

Den jeg har handlet mest til, er uten tvil Leah! Og det er staaas! :)

men et par ting har jeg da  kjøpt meg selv også!

jeansvest/LINDEX 249,-

Genser/LINDEX 399,-


Bh/LINDEX 249,-

Ny Bronzer/ LINDEX

Skal jo kunne unnse seg litt når man jobber i butikk med så masse fint!! :)
Renate Jeannie Halsan

25, Fredrikstad

Jeg er en jente på 24 år fra Fredrikstad. har en nydelig datter på 3 år sammen med min samboer. Jeg er utdannet frisør, men jobber nå som merchandser for Lindex. Jeg har stor interesse av mote, interiør og butikk. Dette er litt av hva bloggen handler om. Ta en titt da vel??

Norske blogger
hits