Huset

I det rosa huset..

Nå er det et halvt år siden vi flytett fra leiligheten! og et år siden vi solgte huset vårt! Vi har startet helt på nytt, med et enda større prosjekt! Huset er over 100 år gammelt og uendelig med jobb som venter. Vi trodde aldri vi skulle kjøpe et SÅ stort prosjekt, men det stod bare "SOLGT!" i pannen på oss begge etter visningen :)

Selv om huset kanskje kan virke som en evig oppussing akkurat nå, så har det et utrolig stort potensiale og jeg VET det kommer til å bli unikt, når vi er ferdige!:)

her er noen bilder slik huset ser ut i dag.. (bildene er litt dårlige for speilrefleksen stod på lading og måtte bruke et gammelt kamera :)

men slik ser det i ale fall ut akkurat nå...

KJØKKEN

SPISESTUE

TVSTUE

(tv-sjenken kjøpte jeg faktisk i går, og er kjempefornøyd:)

VÅRT SOVEROM

LEAHS ROM

Mye å gjøre, men hus med sjel i er det absolutt! :)

Vi har mange planer for hvert eneste rom i huset, men med jobber og snart 2 barn, så må vi nok bare smøre oss med tålmodighet! ;)

Renate Jeannie Halsan

25, Fredrikstad

Jeg er en jente på 24 år fra Fredrikstad. har en nydelig datter på 3 år sammen med min samboer. Jeg er utdannet frisør, men jobber nå som merchandser for Lindex. Jeg har stor interesse av mote, interiør og butikk. Dette er litt av hva bloggen handler om. Ta en titt da vel??

Norske blogger
hits