jenterommet

21.10.2012Selv om vi har lang vei igjen med huset, og prosjektene er mange, så er det virkelig deilig når man blir ferdig med ett og et rom!

Rommet til Leah ble prioritert først, selv om det absolutt ikke trengtes. det var faktisk det nyeste rommet i huset, men følte ikke at det var "Leahs rom". Og jeg har hatt så lyst til å gi ho et skikkelig storesøster-rom før lillegutt kommer til verden! Tommy ga meg frie tøyler til å gjøre hva jeg ville i 2.etasje, så da satte jeg i gang! Med lite energi om dagen og en rygg som ikke henger  med resten av kroppen, så kom jeg i mål og blir veldig fornøyd! må faktisk si jeg er litt stolt og det ble Tommy også!:) er jo så gøy å gjøre noe selv! Største utfordringen var faktisk de forbaskede ikea-kommodene, men klarte "jaggu" det å!! :p

 

slik ble i alle fal resultatet!

 

 

Litt småjusteringer igjen, en blomsterlampe skal opp og noen bilder, så er vi i boks! :)

Da er det gutterommet neste!!

Renate Jeannie Halsan

25, Fredrikstad

Jeg er en jente på 24 år fra Fredrikstad. har en nydelig datter på 3 år sammen med min samboer. Jeg er utdannet frisør, men jobber nå som merchandser for Lindex. Jeg har stor interesse av mote, interiør og butikk. Dette er litt av hva bloggen handler om. Ta en titt da vel??

Norske blogger
hits