Me, myselfe and I

MY TOP 10!!!

De 10 beste tingene i livet...

1)FAMILIE

Vi ble familie i tidlig alder og med mange fordeler! Vi har fått verdens vakreste datter, som nå nærmer seg 3 år og Tommy og jeg er bedre sammen nå enn noen gang.

På veien til å bli familien som har 2 fulle jobber, har barn, skal hjem å lage middag og pusse opp hus, så passer vi på å nyte hverdagen som familie og med gode venner., 

2)KJÆRLIGHET

- Etter snart 6 år med Tommy, er jeg like forelsket!! Jeg møtte kanskje Tommy på min værste periode i livet, og han snudde ALT på hodet!! Han er stødig som fjell og gir meg alt jeg trenger av kjærlighet og trygghet!

Jeg føler vi har opplevd veldig mye sammen til tross for den unge alderen. Vi har reist en del, kjøpt, pusset opp og solgt hus, flyttet rundt flere ganger, fått barn og deler alt vi har sammen.

Tommt har humor, er supersosial, oppmerksom og verdens beste pappa!! <3 

Gleder meg bare til flere år...

 

3) JENTENE

- Venninder er en stor del av livet mitt, og selv om jeg ikke har like mye tid som før, så vet jeg at de ekte venindene er der! vi passer på å treffes når vi har mulighet og gleder oss til hver gang! <3

Noen av jentene er i samme livssituasjon som meg og andre er et helt annet "sted i livet".

Det viktigste er at man stiller opp når man trenger hverandre, stoler på hverandre og har det gøy sammen når man kan!! Jeg er heldig som har så mange fantastiske jenter rundt meg!!! <3

 

4) MOTE

-Har stor interesse for all slags mote. Det er både en stor interesse og yrket mitt. Jeg kommer nok aldri til å gå lei.. :)

5) INTERIØR

- Jeg elsker hus, hjem og interiør!!

Etter å ha pusset opp en bolig allerede, er vi på jakt etter et nytt prosjekt  og "Klør i fingrene" etter jakten på et hjem.

 

6) SOMMER!

- Jeg elsker Sol & varme!! Etter mye jobb ellers i året, er sommeren et høydepunkt for de fleste. men tror ingen ting slår sommerene når man har fått barn.. Ferie får en helt annen mening og jeg elsker å se den lille kroppen til leah ute i sol og finværet for å kose seg og leke!!

 

7) FERIER!!  

- innlands, utlands, bil, båt, fly, you name it!! :)

Har alltid likt å reise, oppleve nye steder og se nye ting, men etter vi ble en familie må jeg si at det å komme seg bort helt alene en gang i blandt, bare er utrolig deilig!! Man trenger brått ingen andre eller noe annet! Bare vi kommer oss bort litt, vi 3!! <38) BILDER!!

- Avhengig av et kamera i nærheten!!

Har alltid elsket å ta bilder og få være kreativ, men etter jeg kjøpte meg speilrefleks før fødselen til leah, jeg starter og blogge og nå som jeg har begynt å jobbe med merchandizing er KAMERA ET MUST!!!!

Den dagen jeg blir gammel, skal jeg ha uendelig av bilder å se tilbake på..

AKKURAT NÅ SKAL JEG BARE LEVE I ØYEBLIKKENE OG PRØVE Å FANGE OPP ALT DET JEG KAN I BILDER!:)9) FREDAGS KVELD!!

Fredag er min yndlingsdag!

-Familien samlet, deilig middag, og en god film! Ingen ting er  bedre en kvelden hjemme i sofakroken med de man elsker høyest! Film, en serie, musikk, god mat, armkroken til Tommy og Leah i fanget, er noe jeg akdri blir lei10) MAT!!

 - elsker å lage og nyte deilig mat! spesielt lunsj og middag.

Jeg er Alt-etende og spiser MYE, til tross for at det ikke ser slik ut! :p

Synes det er gøy å lage mat sammen med andre og ta det som en helg kveld! men elsker også å overaske her hjemme med nye ting og pådekking av fine bord!

Dette var mine "TOP 10" i livet... Mine favoritter kan man vel kalle det..

Hva er dine TOP 10???

Renate Jeannie Halsan

25, Fredrikstad

Jeg er en jente på 24 år fra Fredrikstad. har en nydelig datter på 3 år sammen med min samboer. Jeg er utdannet frisør, men jobber nå som merchandser for Lindex. Jeg har stor interesse av mote, interiør og butikk. Dette er litt av hva bloggen handler om. Ta en titt da vel??

Norske blogger
hits