background-color: #FFFFFF; font-size: 25pt; }

mars 2013

Tobarns-mor og vår!!

Permisjonen er mer enn godt i gang, lillegutt er snart 10 uker gammel og de har rett og slett bare flydd avgårde!

Tanken var å starte å blogge igjen i januar, men lillegutt took seg gid tid, jeg gikk to uker over tiden og etter det har det faktisk gått i ett.

Nå begynner jeg å komme inn i hverdagen som tobarns-mor! jeg storkoser meg, men jeg som de fleste må jo innrømme at det krever sitt og det er en ny hverdag.

vår lille Leah var brått ikke så liten lenger, og jeg hadde glemt mer enn jeg trodde fra hennes babytid, helt til lille Trym kom til verden. Han minner meg på så utrolig mye, da han ligner VELDIG på storesøster!

De første ukene hadde han svært mye plager med nakke og bekken, så det tok noen uker med behandlinger før hverdagen ble som den skulle være.

Nå har vi begynt å lande litt, og vi koser oss med de to barna våre. Tommy står på som bare det med hus og jobb om dagen, og jeg har ungene. Det blir selvfølgelig mye mindre tid sammen som kjærester om dagen, men vi passer på når vi kan og nyter dagene.,

Nå nærmer det seg dåp for lillegutt, og jeg ELSKER å planlegge! Hadde det gått an å ha en jobb med planlegging av forskjellige eventer/fester/bursdager/bryllup osv, så er det ingen tvil om hva jeg hadde jobbet med!! :) Men akkurat nå har jeg mere nok med å planlegge Tryms dag. Vi har også bestemt oss for å feire Leah som blir 4 år, samme dagen. Da er vi allerede samlet, hele familien i et stort lokalet og leahs bursdag er rett etter, så vi tenkte hvorfor ikke. Barnebursdag får hun jo senere uansett!:)

Så da gjelder det å finne en flott kombinasjon av lyseblått og rosa denne dagen! GØY!!

Husets prosjekt nå om dagen er vaskerom.  Spisestuen skulle egentlig være første prosjekt på nyåret, men fant fort ut at jeg trengte nytt vaskerom da det går EKSTREMT mye skift etter at lillegutt kom. ikke bare han, men også meg. :p

Nå er det brått fire stk å vaske for også, så da ble det bestemt! Helt nytt vaskerom med nytt utstyr og det blir kjempeflott!! Flisene er lagt, nye vegger satt opp, taket malt, ny varmtvannstank, ny tørketrommel skal inn og i morgen skal de nye benkeplatene opp! Da er vi snart i boks, etter litt finpuss!

så stuen får stå litt til..Så da prøver jeg få litt vårstemning her mens jeg kan! om ikke lenge er 1.etasje støvlagt! :p

 Renate Jeannie Halsan

Renate Jeannie Halsan

25, Fredrikstad

Jeg er en jente på 24 år fra Fredrikstad. har en nydelig datter på 3 år sammen med min samboer. Jeg er utdannet frisør, men jobber nå som merchandser for Lindex. Jeg har stor interesse av mote, interiør og butikk. Dette er litt av hva bloggen handler om. Ta en titt da vel??

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits