background-color: #FFFFFF; font-size: 25pt; }

oktober 2012

Dagen i bilder

Stod opp tidlig i dag, med elendig nattesøvn og en veldig aktiv Leah, tok det litt tid å våkne men startet dagen med en god frokost og "to gode venner" på tv.

Så var det i gang med rydding og rengjøring. Fikk gått gjennom alle klærne til Leah, ryddet bort og fylt på, så laget jeg lunsj og videre på sortering og rydding av leker! Det høres kanskje ut som en jobb gjort i en fei, men tro meg; det er det så absolutt ikke!! :p denne jenta har nok på rommet, og en mor som liker et ryddig barnerom!:p Når vi fikk opp "kælleni huset", fikk han flyttet om på noen ting på rommet hennes og satt opp den siste lampen.

Så gikk vi en liten tur, til tross for det dårlige været og så rett igjen til middagslaging og kaffebesøk av svigerforeldre!

Da var mora i dette huset KAPUTT!!!!!

Kjøpte disse morsomme eskene på prinsess (som egentlig er lykter), synes det var så fine til duppeditter på prinsesserommet :)

Leah er heldigvis flink til å holde seg aktiv selv mens ho mor rydder, så lenge vi er sammen! :)

(nå er det bare for pappa å lage ny pult igjen, så er alt klart!)

Vi fikk også satt opp den nye tven på veggen over den nye sjenken og Vips så ble det nesten ny stue!!:)

Fikk en kjempefin lykt av svigerinna mi i går, som passet perfekt inn her nå!!:) vakker som ho er!!

Nå er Leah lagt for kvelden og kjæresten hos en kamerat, så da blir det filmen "The Lucky one" og litt godis på gravide meg.. :)21.10.2012Selv om vi har lang vei igjen med huset, og prosjektene er mange, så er det virkelig deilig når man blir ferdig med ett og et rom!

Rommet til Leah ble prioritert først, selv om det absolutt ikke trengtes. det var faktisk det nyeste rommet i huset, men følte ikke at det var "Leahs rom". Og jeg har hatt så lyst til å gi ho et skikkelig storesøster-rom før lillegutt kommer til verden! Tommy ga meg frie tøyler til å gjøre hva jeg ville i 2.etasje, så da satte jeg i gang! Med lite energi om dagen og en rygg som ikke henger  med resten av kroppen, så kom jeg i mål og blir veldig fornøyd! må faktisk si jeg er litt stolt og det ble Tommy også!:) er jo så gøy å gjøre noe selv! Største utfordringen var faktisk de forbaskede ikea-kommodene, men klarte "jaggu" det å!! :p

 

slik ble i alle fal resultatet!

 

 

Litt småjusteringer igjen, en blomsterlampe skal opp og noen bilder, så er vi i boks! :)

Da er det gutterommet neste!!

I det rosa huset..

Nå er det et halvt år siden vi flytett fra leiligheten! og et år siden vi solgte huset vårt! Vi har startet helt på nytt, med et enda større prosjekt! Huset er over 100 år gammelt og uendelig med jobb som venter. Vi trodde aldri vi skulle kjøpe et SÅ stort prosjekt, men det stod bare "SOLGT!" i pannen på oss begge etter visningen :)

Selv om huset kanskje kan virke som en evig oppussing akkurat nå, så har det et utrolig stort potensiale og jeg VET det kommer til å bli unikt, når vi er ferdige!:)

her er noen bilder slik huset ser ut i dag.. (bildene er litt dårlige for speilrefleksen stod på lading og måtte bruke et gammelt kamera :)

men slik ser det i ale fall ut akkurat nå...

KJØKKEN

SPISESTUE

TVSTUE

(tv-sjenken kjøpte jeg faktisk i går, og er kjempefornøyd:)

VÅRT SOVEROM

LEAHS ROM

Mye å gjøre, men hus med sjel i er det absolutt! :)

Vi har mange planer for hvert eneste rom i huset, men med jobber og snart 2 barn, så må vi nok bare smøre oss med tålmodighet! ;)

Tilbake igjen!

Etter en lang pause med blogging, er nå lysten tilbake for fult! Med nytt hus og en baby på vei er det nok av inspirasjon.

Kroppen og formen derimot har ikke vært på topp de siste månedene, så nå er jeg hjemme om dagen for å roe ned å prøve å hente inn litt krefter.

Og uansett hvor god eller dårlig dag man har, så står ikke ting på vent her hjemme.. Det er tidlig opp til en aktiv 3-åring hver morgen. Og når hun da er levert i barnehagen ca.3 timer senere, så er så og si energien min brukt opp igjen! :p I tillegg til at dette har vært et helt annet svangerskap enn det første, så har vi i tillegg en liten fra før.. første gangen jobbet jeg og stod på og kunne legge meg ned å slappe av med fullstendig ro når jeg kom hjem.

Denne gangen går det i ett så lenge Leah er i hus, så jeg må si at det er godt både for Leah og meg å ha barnehagen om dagene :) Der får hun lekt og kost seg med masse andre energiske barn og jeg får hentet inn litt krefter til hun kommer hjem igjen til middag. Dagene hennes blir jo ikke like lange i barnehagen som de har vært, og det er skikkelig luxus! :)

Dagene går fort likevel når jeg står opp med leah, er husmor, tar en dupp utpå dagen og har fult opp igjen på ettermiddagen. selv om jeg savner jobb og det å gjøre noe annet noen ganger, så kjenner jeg at jeg faktisk har mere nok akkurat nå, og da vil jeg heller ikke presse noe mer inn i hverdagen! I førsten av Januar kommer det en liten guttebaby til verden og da trenger jeg alle kreftene jeg kan få!! ååååh som jeg gleder meg!!!

Får se da.. om jeg klarer å fortsette bloggingen fremover og i permisjonstiden!! :)

En ny tilværelse!!

Vi er andre dagen i oktober allerede.. I går fylte jeg 25 år og jeg må si det er ganske vemodig å sitte i vårt andre hus, med en datter på snart fire år og en aktiv deilig babygutt i magen.. SÅ mye har skjedd de siste årene.. De 6 årene mine med Tommy, har rett og slett flydd avgårde!!
Bloggen har ikke blitt prioritert, eller rettere sagt blitt helt lagt bort etter graviditeten, flytting og oppussingen.. Nå er jeg hjemme om dagen for å se om formen kommer seg, og da har jeg vel muligens litt tid til å ta frem bloggen igjen???
Renate Jeannie Halsan

Renate Jeannie Halsan

25, Fredrikstad

Jeg er en jente på 24 år fra Fredrikstad. har en nydelig datter på 3 år sammen med min samboer. Jeg er utdannet frisør, men jobber nå som merchandser for Lindex. Jeg har stor interesse av mote, interiør og butikk. Dette er litt av hva bloggen handler om. Ta en titt da vel??

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits